HOME
Kamperen
Kinderen/auto

Zuid Limburg
- Wandeling

Frankrijk
- D day.
- Campings onderweg

Spanje
Barcelona

Denemarken

Venetië
Rome
Lissabon
Rostock
Brugge

York
Peak-walks

Vliegvakanties
Zonvakanties
SchaatsenHaven Als

D E N E M A R K E N


Land van rust, wijdsheid, oude kastelen, verstilde dorpen, bloeiende koolzaadvelden, Hans Christiaan Andersen. In 1 woord: Prachtig.
Een mooie start voor deense vakanties vind je bij denemarken startpagina.

Foto links, Slot Kolding. Naar Denemarken gaan we meestal in het voorjaar, eind april-begin mei en huren dan een bungalow. Huren doen we na ervaringen bij diverse verhuurders, via Dansommer. Waar we alleen maar positieve ervaringen mee hebben. In Denemarken ontdek je een weelderige rust en lege ruimte.


Jutland.
Bovenstaande foto's zijn van het eiland Als voor de oostkust van Denemarken, met als grootste stad Sønderborg. Foto rechts.
Bovenstaand een foto van het eiland Romo (Links) waar je met je auto op eindeloze stranden mag rijden. Rechts een klein dorpje op het platteland ergens langs de noordzeekust.
Onze Deense voorkeur gaat uit naar het eiland Fynn.

Links, het historisch centrum van Odense met het HansChristiaanAnderson museum. Rechts een bloeiende fruitboom zoals er heel veel op Funen staan in de maand mei.

Maar, heeft U zakelijk met Denen te maken?? Denen zijn taaie onderhandelaars, gaan helemaal voor hun aanpak. En als je dan een deal hebt zoals jij wilt, komen ze daar de volgende keer ( en de keer daarop) gewoon weer op terug.
Goed, dat is een stukje frustratie van uw webmaster!