HOME
Kamperen
Kinderen/auto

Zuid Limburg
- Wandeling

Frankrijk
- D day.
- Campings onderweg

Spanje
Barcelona

Denemarken

VenetiŽ
Rome
Lissabon
Rostock
Brugge

York
Peak-walks

Vliegvakanties
Zonvakanties
Schaatsen


Zuid Limburg, wandelen door het Geuldal.

Vrijwel elk jaar bezoeken we Zuid Limburg om enkele dagen langs de Geul en de prachtige hellingen, te wandelen. Camping Gulperberg ligt midden in ons favoriete wandelgebied en bezoeken we in de prettige jaargetijden. Deze camping heeft vanaf vrijwel alle plaatsen prachtig uitzicht over het dal van de Geul tussen Mechelen en Partij. Maar ook de huisjes van de Vinkenhof of het prachtige hotel De Oude Brouwerij in Mechelen langs de Geul kunnen we uit eigen ervaring aanbevelen.
Wandelen over de mooie glooiende hellingen, de kleine vochtige bossen en die prachtige vergezichten maken Zuid Limburg tot een prachtig gebied voor rustzoekers, wandelliefhebbers en levensgenieters.

Vergezichten worden afgewisseld met eeuwenoude waterradmolens (deze staat in Gulpen), draaihekjes, dassenburchten en andere ontdekkingen.

Iets ten Noorden van het plaatsje Gulpen stroomt de Gulp (kleine Geul) in de Geul. Vanuit Gulpen de Gulp volgen en je komt er vanzelf. In het plaatsje Gulpen stromen er kleine watertjes over straat waar leuke dingen mee zijn gedaan.

Op de volgende pagina staat een door ons gelopen WANDELING.