HOME
Kamperen
Kinderen/auto

Zuid Limburg
- Wandeling

Frankrijk
- D day.
- Campings onderweg

Spanje
Barcelona

Denemarken

Veneti
Rome
Lissabon
Rostock
Brugge

York
Peak-walks

Vliegvakanties
Zonvakanties
Schaatsen


V L I E G V A K A N T I E S


Eerst maar even de goedkope vliegmaatschappijen.

Natuurlijk bestaat Cheaptickets.
Maar er zijn nogal wat maatschappijen die daar niet in meedoen.

Neem bijvoorbeeld voor veel bestemmingen in Europa Ryanair. Vliegen vanuit Eindhoven en op bijvoorbeeld Rome prima vluchten.

Of naar Spanje vliegen is al snel voordelig met Vuelling. Gewoon vanaf Amsterdam.

Naar Groot Britannie (o.a. Engeland) met Easyjet of de starter BMI baby.


Je bent aangekomen en wilt vervoer. Kijk vooral wat de vliegmaatschappij op zijn site je aanbiedt. En ontdek dan dat je bijvoorbeeld met Ryanair bij Rome landt op Ciampino en een prima verbinding hebt met het centrum met Terravision.

Vliegvakanties in de winter naar de zon!

Op het Noordelijk Halfrond is het winter en op het Zuidelijk Halfrond is het zomer. De overgang van winter naar zomer gaat geleidelijk maar de grens is de Kreeftskeerkring. Als je dus een echte lekkere zonvakantie wilt hebben in de winter zal je dus ver in zuidelijke richting moeten reizen.
Denk daarbij aan de Atlantische kust van Afrika zoals Gambia, Senegal of aan de rode zee bij Egypte. Over Afrika heen naar de Malediven of de kust van India bij Goya. Maar ook de andere zijde van de Atlantische Oceaan zoals Curacao of iets verder Mexico zijn aantrekkelijk.
Dichterbij bestemmingen zoals Spanje en de spaanse eilanden, Griekenland, etc zijn niet zonzeker in deze tijd van het jaar.

Een reisbureau helpt je verder.

Wordt vervolgd.